hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

     

NYHEDER

24-09-2012:
IT managers får løbende forespørgsler på dygtige, erfarne freelance IT Projekt- og Programledere, så send os gerne dit CV på
info@it-managers.dk.

01-12-2010:
IT Managers indehaver Jens Birch Nielsen
blev medio 2010 certificeret i Agile Project Leadership. Kurset afsluttes med Agile Foundation Certification, som er en skriftlig prøve, der administreres af DSDM Consortium
i London.

30-07-2009:
IT managers indehaver Jens Birch Nielsen godkendes som IPMA-certificeret Project Director (A-niveau), og bliver dermed en af de 10 højst certificerede projektledere i Skandinavien. Læs om indholdet af certificeringen på Projektforeningens hjemmeside: www.projektforeningen.dk.
Se certificeringsbeviset her (pdf fil) ...
I juni blev Jens endvidere certificeret i CMMI modenhedsmodellen (version 1.2).

01-10-2008:
IT managers indehaver Jens Birch Nielsen er blevet certificeret Manager of Successful programmes (MSP)®. MSP er en markeds- førende metode til effektiv styring af komplekse Programmer. Læs mere om MSP her ...

21-02-2008:
Jens Birch Nielsen har skrevet en artikel, "Virksomheder overser adfærdskompetencer i projektledelse", der er publiseret i Computerworld som et oplæg til DANSK IT's konference om projektledelse. Se artiklen her (pdf-fil) ...

15-06-2007:
IT managers indehaver Jens Birch Nielsen er blevet SCRUM certificeret. SCRUM er en meget effektiv agil metode til softwareudvikling.
Læs mere om SCRUM her ...

15-07-2006:
IT managers indehaver Jens Birch Nielsen er blevet PRINCE2 Practitioner certificeret, og han bistod samtidig 7N med at arrangere at nogle af deres konsulenter også blev certificeret. Læs om succeshistorien, hvor alle deltagere bestod certificeringen sikkert, her ...

01-02-2006:
IT managers indehaver Jens Birch Nielsen består PRINCE2 Foundation eksamen. Læs om kursus casen, der blev drevet af Jens i samarbejde med konsulenthuset 7N og John Hunderup, Rovsing Management, der er absolut førende på området. Læs mere her ...

01-05-2005:
IT Managers hjemmeside giver nu gode råd om både Projektledelse, Test og kvalitetssikring samt Risk management. Flere gode, praktiske og enkle råd følger i de kommende måneder.

01-03-2005:
IT Managers indleder samarbejde med konsulenthuset 7N A/S om projektledelse og levering af konsulentydelser til 7N's kunder, der er Danmarks 25 største IT udviklingsafdelinger.

15-01-2005:
IT Managers har anmeldt bogen Praktisk IT projektledelse skrevet af Stephen Biering-Sørensen. Konklusionen er, at bogen i høj grad kan anvendes i praksis, men læs selv anmeldelsen på DANSK IT's hjemmeside:

15-12-2004:
IT Managers indehaver Jens Birch Nielsen godkendes som IPMA-certificeret Seniorprojektleder (B-niveau). Læs om indholdet af certificeringen på Projektforeningens hjemmeside: www.projektforeningen.dk
Se certificeringsbeviset her: Pdf-fil.

01-11-2004:
IT Managers arbejder, sammen med DANSK IT's fagråd for projektledelse, med at arrangere Årskonferencen Projektledelse 2005. Se det endelige konferenceprogram: Pdf-fil.

15-06-2004:
IT Managers indgår Rammeaftale med Mærsk Data (nu IBM) om levering af konsulentydelser til koncernen og dens kunder.

Gode råd om projektledelse
IT Managers har udarbejdet en liste over de fundamentale tiltag, der kan være med til at sikre, at der kommer styr på projektet, men al projekt- ledelse er unik og kompliceret, så listen med Gode råd om IT projektledelse er ikke udtømmende.
Læs mere her ...


Gode råd om test og kvalitetssikring
IT Managers har opstillet en liste over de fundamentale testdiscipliner og emner, der kan sikre, at der kommer styr på kvaliteten, men alle projekter har forskellige behov, så oversigten over test og kvalitetssikring er ikke udtømmende.
Læs mere her ...


Gode råd om risikovurdering (risk management)
IT Managers har udarbejdet en liste over de fundamentale risk management discipliner der kan sikre, at uforudsete risici ikke indtræffer fordi de imødegås proaktivt. Effektiv risk management gør nemlig, at dit projekt ikke løber økonomisk eller tidsmæssigt løbsk. IT Managers fremsender gerne et gratis Excel baseret værktøj til risk management til egen anvendelse: klik her og send en mail.
Læs mere her ...


Artikler af faglig relevans

Virksomheder overser adfærdskompetencer i projektledelse
Adfærdsmæssige kompetencer hos projektlederne overses af virksomhederne, og det er uheldigt, da de er af afgørende betydning for projekternes samlede succes. Hvordan skal komplekse og konfliktfyldte projekter kunne lykkes, hvis ikke projektlederen besidder empati, indlevelsesevne, integritet og være ”en man ser op til”?
Læs mere her ...


Vigtige forudsætninger for effektive projekter
Her er vores bud på de karakteristika som en god projektleder bør evne samt en checkliste for det sunde IT projekt. Listen er ikke udtømmende, men giver nogle gode fingerpeg.
Læs mere her ...


Succes eller fiasko med IT projekter
IT Managers har forfattet en artikel om Succes eller fiasko med IT projekter. Målet er at artiklen bringes i pressen på et senere tidspunkt.
Læs mere her ...


Artikel fra Microsoft blad
FONA Gruppen, hvor Jens Birch Nielsen tidligere var IT-og Projektchef, var blandt de første i Danmark til at anvende Windows XP. Dette var Microsoft så stolte af, at de anvendte det i et stort anlagt reklamefremstød.
Læs artiklen her (pdf-fil) ...


Artikel fra PBS kundeblad
PBS bladet Kort Nyt bragte i 2001 en artikel om implementering af en ny Dankort flexterminaler i Danmark. Jens Birch Nielsen var, i egenskab af pilotkunde, en af hovedkræfterne bag denne introduktion.
Læs artiklen her (pdf-fil) ...

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP