hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

 
Links:
Konsulenthuset 7N:
www.7n.dk
PRINCE2 metoden:
www.pr2.dk
ISEB certificering:
www.iseb.dk
 

PRINCE2 Practitioner certificering
IT Managers bistår i samarbejde med konsulenthuset 7N til stadighed kunder med flere projektledelseskonsulenter til effektiv, sikker styring og gennemførsel af deres kritiske IT projekter, og for at sikre en høj kompetence indenfor projektledelse har vi i fællesskab certificeret et hold PRINCE2 Practitioners. Hele holdet, der bestod af erfarne konsulenter, bestod certificeringen sikkert efter et uddannelsesforløb i PRINCE2 Foundation og Practitioner. Læs mere om forløbet her.

IT Managers indehaver Jens Birch Nielsen udtaler: ”Det samlede forløb har været en stor succes, alle konsulenter bestod de certificeringer de havde tilmeldt sig, og dette kommer naturligvis kunderne til gode. Holdet var særdeles godt motiveret og velforberedt, og der er ikke tvivl om, at certificeringerne vil komme både konsulenterne og kunderne til gavn. Succesen har gjort, at vi har valgt at starte endnu et PRINCE2 certificeringsforløb op for flere konsulenter.”

Succesen har medført at IT Managers og 7N i efteråret gennemfører et certificeringsforløb i ISEB Test Foundation, hvilket giver den enkelte konsulent fundament for endnu bedre at sikre en høj kvalitet af de systemer, de bistår kunderne med at styre, specificere, designe, udvikle, teste og idriftsætte. ISEB certificeringer udbydes i Danmark gennem DANSK IT. Læs mere om ISEB test certificeringen her.

   

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP