hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

 
Links:
Konsulenthuset 7N:
www.7n.dk
PRINCE2 metoden:
www.pr2.dk
 

PRINCE2 Foundation eksamen
Flere og flere konsulenthuse og leverandører gør sig klar til at møde kravene om at kunne anvende PRINCE2 i samarbejdet mellem kunde og leverandør. Et krav der mødes såvel i offent- lige udbud som ved rekruttering af projektlederne. Konsulent- huset 7N valgte derfor at uddanne et helt hold projektledere, der alle i ultimo januar 2006 fik deres PRINCE2 eksamen.

Direktør Jens Birch Nielsen, IT Managers, der er tilknyttet 7N som fagchef for Projektledelse og IT Management, siger om kurset:
”Vi valgte Rovsing Management A/S efter en grundig markeds- vurdering af kursusudbyderne af PRINCE2 metoden, og vi blev ikke skuffet. John A. Hunderup leverede en solid og meget kompetencegivende indsats og alle 7N’s konsulenter bestod den afsluttende PRINCE2 eksamen med et meget flot resultat.”

Chefkonsulent John A. Hunderup, Rovsing Management, der var underviser på kurset fortæller:
”For at få et højt fagligt niveau og en god dialog på kurset, sætter vi altid kursisterne godt i gang inden forløbet og støtter dem i forberedelsesperioden. 7N’s hold udmærkede sig ved at være særdeles godt motiverede og velforberedte. Kursisterne bidrog dermed væsentligt til det høje faglige indhold.

   

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP