hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Konsolidering og sammenlægning af IT-systemer
for F GROUP A/S

Kunde
Detailhandelskoncernen F GROUP A/S, der blandt tæller FONA og Electric City.

Projekt
Projektets mål var, at sikre en problemfri IT konsolidering af de vidt forskellige og sammenbragte IT systemer ved fusionen af F GROUP A/S, der dannedes ved af Fredgaard Radio og FONA Gruppen A/S.

FONA anvendte bl.a. SAP R3 Retail som system og Fredgaard anvendte egenudviklede systemer, udviklet og driftet (outsourcet) af NordData A/S i Hillerød, og efter en grundig foranalyse blev det besluttet, at anvende NordDatas system.

Organisatoriske overvejelser og tekniske overvejelser indgik på mange måder, og der blev blandt indført Windows XP i butikkerne og en ny generation af Dankortterminaler under projektet. F GROUP var dermed blandt de første der gjorde dette i Danmark og begge dele med succes, hvilket også fremgår af afsnittet med artikler (klik her).

Som tidligere tidligere IT-chef i FONA Gruppen fik Jens Birch Nielsen ansvaret for projektet, hvilket indebar ledelse og styring af et samlet tværgående team af projektdeltagere på op til 20 medarbejdere, herunder planlægning, risikovurdering, ressource-, kvalitets- og økonomistyring, rapportering, information samt motivation af hele teamet.

Periode
Juni 2001 - juni 2002.

Resultat
Projektet blev afleveret til aftalt tid (1. juni 2002), kvalitet og økonomi. Der blev anvendt omkring 15.000 mandetimer på projektet.

Referencer
Flot anbefaling haves. F GROUPs tidligere økonomidirektør Jens Løgstrup optræder gerne som reference.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP