hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Nyt administrativt hovedsystem til dominerende fagforening og A-kasse

Kunde
Projektet er udført for IT leverandøren Organisator A/S, og deres største kunde der en dominerende fagforening og A-kasse.

Projekt
Projektets mål var, at gennemføre et sikkert skift af det primære administrative IT-system for kunden indenfor aftalt tid, kvalitet og økonomi. Opgaven var den overordnede ledelse af projektet, der bestod af seks delprojekter hos Organisator, hertil kommer kundens projekter.

Projektet var det største IT projekt i Organisator i længere tid og kan derfor karakteriseres som et omfattende virksomhedsprojekt, da godt 50 medarbejdere fra alle dele af organisa- tionen var direkte involveret. Projektet indebar komplicerende datakonverteringer af mange års lovreguleret historik samt udvikling af omfattende ny funktionalitet af kundens nye system.

Systemet, Winnie, er et Unix baseret klient/server-system udviklet af Organisator A/S gennem en årrække. Systemet anvendes af kunden til rådgivning og administration af forbundets og A-kassens medlemmer. Kundens gamle system var baseret på mainframe teknologi.

IT Managers ansvar omfattede ledelse og styring af både interne og eksterne projektdeltagere og øvrige interessenter, herunder kundekontakt, planlægning, risikovurdering, ressource-, kvalitets- og økonomi- og ændringsstyring, rapportering, information samt motivation af projektteamet.

Periode
Juli 2002 - juni 2003

Resultat
Projektet blev afleveret til aftalt tid og kvalitet, og da projektøkonomien kun blev overskredet marginalt, er der tale om en samlet succeshistorie, hvilket var af stor betydning for både kunden og Organisator.

Referencer
Flot anbefaling haves. Mærsk Data Organisator A/S administrerende Direktør Olav Holst optræder gerne som reference. Referenceperson hos kunden kan aftales.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP