hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Nyt hovedsystem til mellemstor fagforening og A-kasse

Kunde
Projektet blev udført for IT leverandøren Organisator A/S, og deres kunde der er en mellemstor fagforening og A-kasse.

Projekt
Projektets mål var, at gennemføre et sikkert skift af det primære administrative IT-system for kunden, indenfor aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Projektet var "en kopi" af et tilsvarende, langt mere omfattende og succesfuldt projekt gennemført umiddelbart forinden for Organisators største kunde, en førende fagforening og
A-kasse i Danmark. Projektet havde tidligere været forsøgt, så der var stor ledelsesmæssig opmærksomhed fra parterne. Projektet indebar komplicerende datakonverteringer af mange års lovreguleret historik.

Systemet, der hedder Winnie, er et Unix baseret klient/server-system udviklet af Organisator A/S gennem en årrække. Systemet, der er udvidet med nogen funktionalitet under projektet, anvendes af kunden til rådgivning og administration af forbundets og A-kassens medlemmer. Kundens gamle system var baseret på mainframe teknologi.

IT Managers ansvar omfattede ledelse af hele projektet - og dermed ansvar for rettidig levering, kvalitet og økonomi. I kortere perioder omfattede ansvaret også assistance til styring af kundens aktiviteter.

Periode
August 2003 - juni 2004

Resultat
Projektet blev afleveret til aftalt tid og kvalitet, og da projektøkonomien kun blev overskredet marginalt, er der tale om en samlet succeshistorie.

Referencer
Flot anbefaling haves. Organisator A/S administrerende Direktør Olav Holst optræder gerne som reference.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP