hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Udvikling af nyt kontaktløst kreditkort system til
Dan-Aktiv A/S

Kunde
Finansieringsselskabet Dan-Aktiv A/S, som stiller løsningen til rådighed for FONA. Opgaven er udført for IT leverandøren Nord Data A/S, der er et datterselskab i Dagrofa A/S.

Projekt
Projektets mål var, at udvikle og implementere et moderne kreditkortsystem med kontaktløse kreditkort., indenfor aftalt tid og kvalitet. Projektet var langt efter tidsplanen, da IT Managers blev hyret ind som ny projektledelse for Nord Data A/S, der er hovedleverandør af IT systemer til Dan-Aktiv og FONA.

IT Managers udarbejdede indledningsvist en revideret og mere realistisk milepælsplan samt fik kravene til løsningen prioriteret, så produktet kunne opdeles i leverancer. Endvidere satte IT Managers fokus på leveranceplan, test og kvalitetssikring, dokumentation samt aktiv risikostyring på styregruppe niveau. På den måde kom der fokus på den resterende softwareudvikling, integration, test og kvalitetssikring. Fremdriften fulgtes gennem testresultater, testdækning og fejlrater.

Logos Design blev Nord Datas underleverandør af de specialudviklede, PIN-kode baserede kreditkort terminaler, og S-Card leverer de kontaktløse kreditkort til Dan-Aktiv/FONA.

Projektet var på sit højeste bemandet med knap 20 ressource personer, primært programmører, teknikere og testpersonale.

Periode
Marts 2006 - oktober 2006

Resultat
Efter ibrugtagningen af produktet har der ingen betydende fejl været, hvilket er bemærkelsesværdigt, da mange systemer og leverandører bidrager i driften af det teknologisk avancerede system. Produktets høje kvalitet blev skabt gennem struktureret test samt pilotdrift forud for lanceringen. Der er således skabt et solidt udgangspunkt for allerede aftalte nye versioner af produktet.

Referencer
Nord Data’s adm. direktør Margrethe Worsøe optræder gerne som reference.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP