hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Procesanalyse og IT handlingsplan til bestyrelsen
i Dagrofa A/S

Kunde
Handelskoncernen Dagrofa A/S.

Projekt
Procesanalyse og udarbejdelse af en IT handlingsplan til Dagrofas A/S koncernledelse og -bestyrelse om den fremtidige IT anvendelse i koncernen, herunder skift af systemer og IT platform.

Opgavens formål var at give Dagrofas ledelse sikkerhed for, at en IT modernisering, i tråd med leverandørens, Nord Data A/S, tidligere anbefalinger, var et rigtigt valg samt afdække den forbundne økonomi og indsats i et sådant projekt.

Under IT Managers projektledelse har 6 projektgrupper, med deltagelse af medarbejdere fra alle Dagrofas påvirkede virksomheder, beskrevet de enkelte funktionsområder (systemer og forretningsprocesser), hvorefter IT leverandørerne Nord Data og IT Gruppen har vurderet omkostningerne til nye systemer og ny teknisk IT platform.

Over 20 medarbejdere var involveret i analysen, da indsatsen var på sit højeste niveau.

Periode
Februar 2003 - juni 2003

Resultat
Opgaven blev gennemført planmæssigt og afsluttet i juni måned med levering af en rapport med anbefalinger til Dagrofas ledelse og bestyrelse.

Dagrofas har efterfølgende valgt at følge de første faser i handlingsplanen, der anbefalede at udskifte det selvudviklede økonomisystem. Udskiftningen af de øvrige utidssvarende og/eller uøkonomiske IT komponenter gennemføres gradvist, hvorved risikoen spredes og Dagrofas ressourcebelastning mindskes.

Referencer
Flot anbefaling haves. Dagrofas Koncernøkonomidirektør Mogens Nielsen optræder gerne som reference.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP