hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Transition af ATP’s driftsplatform fra tidligere driftsleverandører til KMD A/S

Kunde
KMD A/S

Projekt
Målet var at flytte al ATP’s IT-drift fra tre driftsleverandører til KMD, så al drift blev samlet og IT platforme og teknologier blev moderniseret.

Ved IT managers tiltræden havde programmet været i gang i noget tid, men det var nødlidende og forholdet mellem parterne var derfor anstrengt. Der manglede realistiske planer, klare aftaler, mere solide løsninger, bedre rapportering og proaktiv, tilstedeværende programledelse.

Programmet var den største og vigtigste driftstransition for KMD nogensinde, og der var op til 100 deltagere involveret, da flest var i gang. Transitionen omfattede flytning af systemer på Mainframe, AIX og 500 servere. Programmet blev organiseret i 6 delprojekter, med klare ansvarsområder og mål samt nedsat en programstyregruppe.

Under IT managers ledelse blev der blandt andet etableret realistiske planer, dialogen blev styrket, programorganisationen tunet, rapporteringen forbedret, og det blev sat fokus på de uløste løsninger og opgaver samt forbedring af kundeforholdet.

Konsulentopgaven for KMD afsluttedes med at kontrakten var leveret.

Periode
September 2010 til marts 2012

Resultat
Da konsulentopgaven var gennemført var der etableret et solidt fundament for det videre arbejde, hvilket var meget tilfredsstillende for KMD. Endvidere afsluttedes indsatsen med en veludført overdragelse af de sidste udeståender til en fastansat Programdirektør.

Der blev således skabt et godt udgangspunkt for parternes videre samarbejde.

Referencer
Direktør og medlem af direktionen i KMD, Aksel Bjørn Møller, optræder gerne som reference.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP