hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Nyt hovedsystem til dominerende erhvervs- og arbejdsgiverforening

Kunde
Projektet er udført for IT leverandøren Organisator A/S og deres kunde, der er en dominerende erhvervs- og arbejdsgiverforening.

Projekt
Projektets mål var, at gennemføre et sikkert skift af administrativt hovedsystem for kunden indenfor aftalt tid, kvalitet og økonomi. Projektet var vanskeligt på grund af en omfattende kompleksitet, der indebar skift af mange systemer på en gang hos kunden. Projektet omfattede endvidere komplicerede datakonverteringer fra de gamle egenudviklede systemer til standardsystemet ForeningPro.

ForeningPro systemet er et klient/server baseret system udviklet af Organisator A/S gennem en årrække. Systemet, der er udvidet med omfattende ny funktionalitet under projektet, anvendes af kunden til rådgivning og administration af medlemsvirksomhederne samt opkrævning af kontingent. Hos kunden er der blandt andet integreret til Axapta, ScanJour Captia og en avanceret hjemmeside.

Projektet var blandt de vigtigste projekter hos både kunden og Organisator i perioden. IT Managers varetog i samme periode ansvaret for et andet vigtigt projekt for Organisator A/S.

IT Managers ansvar omfattede ledelse og styring af både interne og eksterne projektdeltagere og øvrige interessenter, herunder kundekontakt, planlægning, risikovurdering, ressource-, kvalitets- og økonomi- og ændringsstyring, rapportering, information samt motivation af projektteamet.

Periode
August 2003 - juni 2004

Resultat
Projektet var forsinket og økonomien overskredet, da IT Managers overtog ansvaret for projektet, men det lykkedes at undgå yderligere forsinkelse/fordyrelse, hvilket parterne fandt meget tilfredsstillende.

Referencer
Flot anbefaling haves. Organisators administrerende Direktør Olav Holst optræder gerne som reference. Referenceperson hos kunden kan aftales.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP