hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Proces- og forandringsrådgivning

Optimering af forretningen tager udgangspunkt i tilpasning og effektivisering af de kritiske arbejdsgange, som binder virksomheden sammen. Et af midlerne til at skabe overblik er procesanalyse, der afdækker både behov og problemområder. Gennem procesanalyse mappes eksisterende eller fremtidige arbejdsgange op imod nye IT systemer.

Ved indførelse af nye, større IT systemer er der således behov for at revidere arbejds- og forretningsgange i forhold til det nye system. Arbejdsgangene ændres og i den forbindelse skal både roller og ansvar være aftalt. Afhængighederne skal være kendt for "alle i kæden", da et
svigt får stor betydning for de efterfølgende led i processen. Ved indførelsen af ERP-systemer er der specielt stort behov for at dette er på plads før systemet ibrugtages.

Forandringer er med andre ord en risikofyldt affære, fordi der indgår både procesmæssige, strukturelle og menneskelige faktorer. Det kræver erfaring og solid projektledelse at få et forandringsprojekt forankret og accepteret i organisationen. Vi arbejder med ledelse af forandringer, der involverer såvel forretningsmæssige processer som indarbejdelse af accept i organisationen.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP