hjemlprint siden

ForretningsområderlReferencer og kundecaseslNyheder, gode råd og artiklerlFirmaprofil og konsulenter

Tilbage

Effektivisering og rationalisering

IT er dyrt, men kan også give store forretningsmæssige fordele, hvis teknologien udnyttes og vedligeholdes. Desværre er der en tendens til at omkostningerne til IT bliver uforholdsmæssigt høje hvis ikke IT området styres med sikker hånd.

Specielt de faste IT omkostninger bør løbende revurderes. Det bør f.eks. regelmæssigt under- søges, om man anvender sine softwarelicenser, serviceaftaler og sin hardware optimalt og om der findes alternative og mere økonomiske løsninger. Endvidere bør personaleforhold i IT-afdelingen løbende vurderes, da en del service-, drift- og programmeringsydelser i dag kan købes på timebasis, hvilket kan være en mere fleksibel løsning end fastansat personale.

IT Managers tilbyder en grundig analyse af IT grundlaget med henblik på effektivisering/rationa- lisering af virksomhedens IT-anvendelse samt velkvalificerede ressourcer til styring af gennem- førsel af de anbefalede forbedringer. Det er vores erfaring, at der er penge at spare i de fleste virksomheder.

Resultatet af en analyse er en rapport med anbefalinger og forslag til forbedringer inklusiv et overslag over det mulige økonomiske potentiale.

 

© Copyright IT Managers - Webdesign Metaform

HOME  l  SITEMAP